Individualno učenje angleščine

Veliko več kot inštrukcije

  • za vse starosti in ravni
  • splošna angleščina, strokovna angleščina, konverzacija
  • prilagojeno vašim potrebam in urniku, v živo ali preko spleta
  • vsaka ura zasnovana samo za vas
  • v angleščini boste spregovorili bolj tekoče, pravilno, samozavestno in sproščeno
  • učinkoviteje boste dobili informacije iz branja in poslušanja v angleščini, bolje pisali, in se bolje znašli v različnih situacijah

Zemljevid

individualno učenje angleščine

Pokličite 040 878 640 ali
pišite na [email protected]


PREDNOSTI INDIVIDUALNEGA UČENJA ANGLEŠČINE

Velika fleksibilnost.

Tečaj se vam prilagodi v vseh vidikih – po vsebini, ciljih, časovno, po načinu dela, …

Obsežno znanje in izkušnje.

Resnično fleksibilnost poučevanja omogočajo široko in poglobljeno znanje ter bogate izkušnje. Več o moji dosedanji karieri na področju poučevanja angleščine lahko preberete tu.


POGOSTA VPRAŠANJA

Ali se ni bolje učiti v skupini?

Seveda ima učenje jezika v skupini svoje prednosti, predvsem možnost za vadbo govora z več različnimi ljudmi in večjo dinamiko. Najbolj naravno in najbolj intenzivno učenje pa je še vedno ‘en učenec – en učitelj’. Pri jeziku je pogosto najpomembnejši cilj znati govoriti. Seveda tudi razumeti prebrano in poslušano in pisati, a predvsem govoriti. To je tudi tista zmožnost, ki se je v šolah nikoli ne bo dalo zadostno razvijati iz preprostega razloga, ker je v skupini 20-30 učencev. Pri individualnem učenju je ‘student speaking time’ maksimalen, prav tako vam ni treba skrbeti, kako boste izpadli pred drugimi, in ste lahko popolnoma sproščeni.

Ali so to inštrukcije?

Če šolar (osnovna ali srednja šola) rabi podporo ali dopolnitev učenju jezika v šoli, se najprej posvetujemo, kaj je temu vzrok, saj bi se bilo pogosto bolj smiselno odločiti za celostno učno pomoč ali učno trenerstvo.

Kako pogosta so srečanja?

Enkrat ali dvakrat tedensko, po potrebi lahko tudi bolj zgoščeno (priprava na izpit, potovanje, poslovni ali strokovni dogodek,…).

Kdaj lahko začnem?

Kadarkoli. Prej začnete, prej napredujete.

Katera gradiva uporabljava?

Po potrebi in dogovoru. Lahko je to učbeniški komplet ali kombinacija različnih komercialnih gradiv, lahko pa gradiva pripravim jaz.

Kakšni so najpogostejši profili strank, ki se odločajo za individualno učenje angleščine?

Med otroci prevladujejo starejši osnovnošolci ter dijaki, ki potrebujejo inštrukcije ali pomoč pri pripravah na izpite (maturo, mednarodne izpite). Študentje in mlajši odrasli se redkeje odločajo za individualno učenje. Med odraslimi prevladujejo posamezniki različnih poklicev, pogosto pa so to podjetniki, pravniki, komercialisti ali vodje služb. Skupno jim je, da so motivirani, organizirani in delovni, pa tudi zaznamovani s starimi izkušnjami iz šolskih klopi, ki zavirajo učenje, in jih skupaj uspešno premagujemo.

Pokličite 040 878 640 ali pišite na [email protected]


Zgodbe dosedanjih strank

Ko sem dva meseca manjkal v šoli zaradi prakse v tujini, sem moral nadoknaditi vso učno snov. Posebej mi je manjkala razlaga pri angleščini, zato sem se odločil, da poiščem pomoč pri gospe Urški. Pokazal sem ji snov iz šole in Urška mi je vse razložila na najpreprostejši možni način. Že v pol ure mi je bilo vse bolj jasno, v eni uri in pol pa sva že predelala večino snovi in sem znal reševati naloge. Urškin pristop mi je zelo všeč, saj sem si znal snov predstavljati in sem porabil veliko manj časa, kot če bi se učil sam. Dala mi je življenjske primere, ki sem se jih spomnil vedno, ko sem se spet srečal s tisto snovjo. Učenje z Urško je zelo zabavno kot tudi zelo poučno, saj je prijazna in razumevajoča oseba. Pomaga vsakomur, kakršenkoli je problem, ga poskuša odpraviti z različnimi metodami. Olajšala mi je pot do znanja, za kar sem ji hvaležen in bi jo priporočil vsem, ki imajo kakšne težave pri angleščini ali tudi drugem predmetu.

dijak Srednje šole za gostinstvo in turizem

Počitniška angleščina (preberite blog prispevek, v katerem opisujem dva individualna tečaja, enega z učencem 8. razreda in drugega s 53-letno podjetnico)

Prijavi se na moje e-novice

in prejmi enkrat mesečno uporabne informacije za lažje učenje.

S prijavo na e-novice soglašam, da Urška Sešek s.p. zbira, hrani, obdeluje in uporablja posredovane osebne podatke z izpolnjenega obrazca do preklica.

Holler Box